Klok “Liverpool”

 25,95

De Liverpool klok van zwart aluminium is een prachtige aanwinst voor elk modern interieur. Deze elegante klok heeft strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp.

Afmeting:  21,5x14x5,5cm

Kleur: Zwart

Uitverkocht

EAN: 8713219459423 Artikelnummer: 8713219459423 Categorieën: , , , , Tags: , , , ,

Klok “Liverpool”

De Liverpool klok van zwart aluminium is een prachtige aanwinst voor elk modern interieur. Deze elegante klok heeft strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp, waardoor hij de perfecte combinatie is van functie en stijl. Met zijn afmetingen van 21,5x14x5,5cm past deze klok gemakkelijk in elke ruimte.

De Liverpool klok is gemaakt van duurzaam aluminium, waardoor hij een lange levensduur heeft. Het zwarte kleurenschema voegt een vleugje glamour toe aan je woonruimte en de klok is voorzien van duidelijke cijfers die gemakkelijk af te lezen zijn. De klok werkt op een AA-batterij en is eenvoudig in te stellen.

Of je hem nu in de woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte plaatst, de Liverpool klok van zwart aluminium zal een prachtige aanvulling zijn op je interieur en helpt je bij het bijhouden van de tijd. Bestel hem vandaag nog en geniet van de stijl en functionaliteit die deze klok te bieden heeft.

Afmeting:  21,5x14x5,5cm

Kleur: Zwart