STANDWELL Fiets Bagagerek Verbreding – Fiets – Bagagedrager – Verbreder – Bagagedrager verbreder – Dragerverbreder – Pakdrager – Achterop – Zwart

 17,35

Uitverkocht

EAN: 8720596044586 Artikelnummer: 8720596044586 Categorie:

STANDWELL Fiets Bagagerek Verbreding

Breid de laadcapaciteit van je fiets uit met de STANDWELL Fiets Bagagerek Verbreding. Deze praktische accessoire is ontworpen voor fietsers die extra ruimte nodig hebben voor bagage, tassen of andere benodigdheden tijdens hun fietstochten.

Kenmerken:

  1. Eenvoudige Installatie:

    • Het STANDWELL Fiets Bagagerek Verbredingssysteem is gemakkelijk te installeren op de bestaande bagagedrager van je fiets. Geen ingewikkelde montage nodig.
  2. Verbeterde Laadcapaciteit:

    • Vergroot je laadcapaciteit met de extra breedte van dit bagagerek. Ideaal voor het vervoeren van boodschappen, tassen, of andere persoonlijke spullen.
  3. Duurzaam en Stevig:

    • Gemaakt van hoogwaardig materiaal voor duurzaamheid en stevigheid. Het bagagerek is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en belastingen.
  4. Verstelbare Bevestigingspunten:

    • Het bagagerek heeft verstelbare bevestigingspunten, waardoor het geschikt is voor verschillende fietsmodellen. Zorg ervoor dat je bagage veilig en stabiel blijft.
  5. Ruimte voor Fietstassen:

    • Met de STANDWELL Fiets Bagagerek Verbreding creëer je extra ruimte voor het bevestigen van fietstassen, waardoor je gemakkelijk al je benodigdheden kunt meenemen.
  6. Stijlvol en Functioneel:

    • Het moderne ontwerp van het bagagerek voegt niet alleen functionaliteit toe, maar verbetert ook de esthetiek van je fiets.

Upgrade je fietservaring met de STANDWELL Fiets Bagagerek Verbreding en geniet van extra gemak tijdens je fietstochten. Voeg deze handige accessoire toe en ontdek de vrijheid van probleemloos fietsen met al je spullen binnen handber

Afmetingen 32 cm